Business Breakfastclub Ronald McDonald huis

Beste mensen van het Ronald McDonald Huis Den Haag,
Voorzitter Marleen,
Leden van de Business Breakfastclub,

Afgelopen voorjaar was ik op bezoek in het Julianaziekenhuis. Ben toen ook even bij het Ronald McDonald Huis langs gegaan. Ken het werk van de RMD-huizen, was voorzitter van het bestuur van het RMD-Huis in het VU ziekenhuis in Amsterdam en maakte eerder persoonlijk kennis met het RMD-Huis in Utrecht.

Graag ben ik daarom ingegaan op de uitnodiging om hier bij de Breakfastclub langs te komen. U bent een groep van ruim 120 maatschappelijk betrokken ondernemers uit de regio en uw lidmaatschap komt volledig ten goede aan het RMD-Huis Den Haag en de Huiskamer in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Een bijdrage van onschatbare waarde, in de eerste plaats natuurlijk voor de ouders en kinderen die hier worden opgevangen.

Mooi dat het RMD-Huis Den Haag zo meteen opnieuw een cheque van de Breakfastclub krijgt. Mooi om nu al te kunnen melden dat de opbrengst van het Haags Ondernemersgala 2023 gebruikt zal worden om in het Julianaziekenhuis een tweede huiskamer op te zetten.

Ik hoop dat de Ronald McDonald Huizen hun dankbare werk nog lang kunnen voortzetten en uitbreiden. Mede dankzij de steun van de Breakfastclub, de andere sponsoren en alle vrijwilligers.