Dinsdag 18 augustus

Ochtendwandel. Het is lekker koel buiten. Fiets naar het Stadhuis. Ben net op tijd voor de regen begint binnen. Praat bij met plv. gemeentesecretaris Dineke ten Hoorn Boer. Zit via MS Teams de vergadering voor van het Regionaal BeleidsTeam van de veiligheidsregio Haaglanden. In de collegekamer volgt live een vergadering van het college in kleine bezetting. Bespreken de collegebrieven over de actualiteit in Scheveningen en in het gebied Hoefkade-Vaillantlaan.

Werk de rest van de ochtend op mijn werkkamer.
Heb in de loop van de middag telefonisch overleg met wethouder Boudewijn Revis. Neem samen met Theresa Scheeben (communicatie) op verzoek van HTM trambestuurder Ron den Heijer op film een beterschapswens op voor een collega. De medewerkers Wim en René repareren een van de lampen op mijn werkkamer. Op de gang voor mijn werkkamer hebben Melenie en Marion van het bestuurssecretariaat de foto’s en schilderijtjes die mijn vorige werkplek sierden uitgestald. Maak een selectie van hetgeen in mijn werkkamer in Den Haag komt te hangen.

Neem aan het eind van de middag op het plein voor het stadhuis op verzoek van Guilliano Payne een selfie op met zwerfafval dat ik van de straat heb opgeraapt. Dagelijks zijn veel medewerkers van de gemeente aan de slag om de stad schoon te maken en te houden. Maak deze ‘zwerfie’ (= selfie met zwerfafval) voor het BNNVara tv-programma ‘Make Holland Great Again’. Dit om aandacht te vragen voor het voorkomen van zwerfafval. Fiets naar huis. Werk aan de inhoud van de tas van het stadhuis en ga vroeg naar bed.