Dinsdag 21 november

Hotelontbijt vroeg. Om negen uur sharp begint de tweede dag van de retraite van het college. Gebruiken de lunch samen met de leden van het Gemeentelijk Management Team. De hooggeleerde Paul ’t Hart geeft ’s middags college over het thema bestuurlijk-ambtelijke samenwerking. Zeer de moeite waard allemaal. Bedank aan het eind van de middag Tom en Paul voor hun bijdrage aan de retraite. Race terug naar Den Haag. Neem onderweg terug deel aan een, in verband met politieke actualiteit, ingelaste collegevergadering. Kleed me, terug thuis, even om en heb via MS Teams een vergadering van de staf Burgerzaken in verband met de Tweede Kamerverkiezingen morgen. Bel met Theo Heere in verband met een actualiteit.

Moet bijna meteen door naar de Grote Kerk. Draag aldaar bij aan de lancering van de wintereditie van LEVEN! Magazine. Vanwege het 15-jarig bestaan van het magazine is een speciale bijeenkomst voor relaties georganiseerd. Uitgever Jeroen Cieremans begroet me allerhartelijkst. De kerk is mooi uitgelicht en ziet er sfeervol uit. Tess Merlot presenteert de avond en nodigt Folkert Blaauw (zakelijk directeur Grote Kerk), Laura Kok (Taat & Friends Catering) en mij uit voor de onthulling van een tot drie meter uitvergrote cover van de omslag van deze wintereditie van LEVEN! Magazine.

Ontvang uit handen van Tess het allereerste exemplaar. Bladmanager Saskia Cieremans-van Deventer vertelt wat er zo speciaal is aan dit nummer. Begroet een aantal goede bekenden, bijvoorbeeld Vivianne Goudsmit (Korff de Gidts), en maak kennis met cateraar Georgette Vel en haar collega’s.