Dinsdag 4 oktober

Goed geslapen. Meteen weer aan het werk. De tweede dag van de collegeretraite begint op tijd en vergt al m’n aandacht. Ben positief over het verloop en de sfeer waarin in alle openheid zaken kunnen worden besproken.

Aan het eind van de middag, onderweg naar mijn volgende bestemming, sluit ik meteen digitaal aan bij de vergadering van het FractieVoorzittersOverleg (FVO). Gebruik het avondeten met een aantal naaste medewerkers uit Amstelveen in de Dorpstraat. In het Oude Dorp is Buenos Aires de locatie. Heb, onderweg naar Den Haag via MS Teams een overleg met ambtgenoot Fatimetou Abdel Malick (Tevragh-Zeina, Mauritaniƫ). Woon, terug in Den Haag, in Diligentia aan het Lange Voorhout een bijeenkomst bij van de Taipei Representative Office in Nederland. Spreek de aanwezigen kort toe en geniet van het muziekgezelschap chamber x chamber en het Jullian Wittich Quartet. Draag op uitnodiging van Representative Chen bij aan het aansnijden van een taart. Altijd leuk om te doen. Spreek met een aantal goede bekenden en neem afscheid.

Meteen naar huis. De inhoud van de tassen wacht. ’s Avonds laat bellen Jessie Post (VNG International) en wethouder Martijn Balster.