Donderdag 9 maart

Trek m’n zwembaantjes in het zwembad aan de Seinpoststraat. Werk vanochtend thuis. Bereid de gemeenteraadsvergadering van vanmiddag en vanavond voor.

Ontvang vlak voor het begin van de gemeenteraadsvergadering Ton van Zeeland, actief in de wijkorganisatie Kortenbos. Hij informeert mij namens diverse bewonersorganisaties en BIZ’en over de gevolgen van verschillende werkzaamheden in de buurt. De gemeente is inmiddels een burenoverleg gestart waarin bewoners en ondernemers worden bijgepraat over de lopende projecten en waarin bewoners en ondernemers hun ervaringen met elkaar kunnen delen. Plezierige ontmoeting.

Zit de gemeenteraadsvergadering afwisselend met de plaatsvervangers Ralf Sluijs en Dennis Groenewold voor. Beëdig Astrid Frey en Jolijn Standhardt als CDA-fractievertegenwoordigers. Onderdelen van mijn eigen portefeuille vergen alle aandacht en energie. Even na middernacht kan de vergadering worden gesloten. Praat na tijdens de informele nazit. Lange dag zit erop. Thuis wacht desalniettemin de inhoud van de tas. Het is niet anders.