Vrijdag 21 augustus

Mijn hemel het is al 23 graden als ik even na zessen mijn ochtendwandeling maak. Lijkt me bijzonder zo’n warme vroege ochtend. Loop heerlijk overigens. Bezorg als iedere dag Simone een kiwi en kopje thee op bed, neem een douche en lees (digitaal) de ochtendbladen. Stap op de fiets om een paar boodschappen in huis te halen.

Werk vanochtend thuis. Heb telefonisch overleg met de directeur van Dunea Wim Drossaert en met korpschef Henk van Essen. Bel met directeur veiligheid Hans van der Vet en met goede bekende Luc Dietz.

Bezoek ‘s middags de pedicure aan de Kerkstraat en praat op het terras van Barista aan de Frederikstraat bij met m’n woordvoerder Jan Sinnige. Loop bij toeval goede bekende Julia Mendlik tegen het lijf. Leuk. Fiets naar huis.

Heb aan het eind van de middag een (telefonische) vergadering van de driehoek. Er is veel te bespreken. Kijken terug en vooruit naar het komend weekend. Algemeen Commandant (AC) Martine Dijkstra van de politie informeert ons over de laatste stand van zaken. Neemt meer tijd dan gepland stond. Gebruik samen met Simone met twee goede bekenden het avondeten bij ChouChou aan de Scheveningse Pier.