Vrijdag 21 oktober

Werk het eerste deel van de ochtend thuis. Zie dat het mistig is buiten. Ga in de loop van de ochtend naar de Kennedylaan voor een bloedafname. Race meteen door naar het hoofdbureau van de politie aan de Burgemeester Patijnlaan.

Neem daar, samen met politiechef Paul van Musscher, een videoboodschap op. Marieta, Merveline en Nynke regelen de logistiek, Jaap en Lars van UwMarkwaardig  verzorgen de techniek voor de opname.
Begroet, op weg naar de uitgang, plv. politiechef Tolga Koklu. Dit alles in het kader van de week van de mediawijsheid.

Meteen door naar het stadhuis van Zoetermeer aan het gelijknamige plein.Praat aan het begin van de middag in de kamer van burgemeester Bezuijen, met een broodje, bij met de ambtgenoten uit de regio Haaglanden. In de collegekamer volgt een informeel overleg in het kader van de veiligheidsregio Haaglanden.

Heb na afloop aan het eind van de middag een kort overleg met ambtgenoot Bram van Hemmen (Midden-Delfland). Bezoek het HMC Westeinde en ga naar huis. Heb telefonisch overleg met gemeenteraadslid Nur Icar (DENK), woordvoerder Jan Sinnige, ambtgenoot Sacha Ausems (Waalwijk), gemeentesecretaris Ilma Merx en de algemeen directeur van de VNG Leonard Geluk.

De huisarts belt in verband met m’n linkerknie. Bel zelf met m’n moeder in Edam. Stap in de loop van de avond op de fiets. Doe een paar boodschappen in de Keizerstraat. Werk aan de inhoud van de ‘kersverse’ loodgieterstas en ga vroeg naar bed.