Vrijdag 6 augustus

Fiets in alle vroegte heen en weer naar mijn (lege) appartement in de omgeving van de Mauritskade. Breng glazen en pannen terug die wel zijn meeverhuisd maar in het appartement hadden moeten blijven.

Vind in de brievenbus een vrolijke vakantiekaart (van de Jungfraujoch in Zwitserland) van vriendinnen Ina en Carolien. Ontdoe in de kelder ook de berging van overtollig oud papier (van een vorige verhuizing …). Haal aan de Denneweg sapjes bij Carolien en bij Au Petit Pont een bos oranje rozen. Die kunnen mee onder de snelbinders.

Terug in m’n nieuwe huis ruim ik verder in. David de Haan helpt met een paar werk gerelateerde ICT-klussen. Heb telefonisch overleg met Melenie van het bestuurssecretariaat en met Peter van Toor (juridische zaken). Neem aan het begin van de middag een paar actuele dossiers door met bestuursadviseur Sjoukje Volten. Weet intussen dat er goud is voor de hockeydames (en eerder voor baanrenner Harrie Lavreysen). Stuur onmiddellijk mijn gelukwensen aan de Haagse aanvoerder Eva de Goede en haar team. Aan het eind van de middag bellen m’n ouders. Gaat niet goed met m’n moeders alleroudste vriendin.