Woensdag 21 juli

Geef in alle vroegte m’n planten water die op het balkon staan. Hebben ze nodig. Begin meteen met de tas van het Stadhuis. Kwam gisterenavond aan de inhoud van de tas niet toe. Heb in alle vroegte telefonisch overleg met raadsgriffier Lilianne Blankwaard over de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 en meteen daarna. Heb vervolgens ook telefonisch overleg met loco-burgemeester Saskia Bruines. Werk thuis aan het opruimen van m’n VNG-archief, of te wel papierberg. Onderbreek rond het middaguur mijn werkzaamheden. Gebruik op uitnodiging van Fay Hartog-Levin de lunch bij Waterproef aan de Dr. Lelykade. Ken Fay en haar echtgenoot Dan uit de periode dat Fay ambassadeur van de VS in Nederland was. Spreken over de (inter)nationale politiek en over de personen die daarbinnen leiding moeten geven. Krijg na afloop een paar Chicago-sokken kado.


Leerzaam weerzien. Chef Bob Staal heeft het prima voor elkaar. Race terug naar huis. Werk door aan het ruimen van m’n VNG stapels.
Praat aan het eind van de middag aan de Gevers Deynootweg bij met good old Martine Peletier-Mol in het Carlton Beach Hotel. Gebruiken ondertussen het avondeten. Kijk later op de avond (terug) naar Andere Tijden Sport met een stralende Ada Kok in de hoofdrol. Leuk mens.