Woensdag 30 december

Ochtendwandel in de wijk. Woon even voor negenen samen met David Waalewijn (accounthouder bij directie veiligheid) de briefing bij op politiebureau Berestein aan de Beresteinlaan in Escamp. De actualiteiten worden besproken en natuurlijk de voorbereidingen op de jaarwisseling. Wens de vrouwen en mannen veel succes vandaag en morgen. Praat na met operationeel specialist Fred Zitman. Ga met hem de werkvloer op en spreek met een aantal van zijn collega’s.

Heb telefonisch overleg met wethouder en loco-burgemeester Kavita Parbhudayal. Neem, inmiddels op het Stadhuis, met directeur veiligheid Hans van der Vet een aantal laatste details op weg naar oud- en nieuw door. Praat bij met bestuursadviseur Sjoukje Volten. Heb aan het eind van de ochtend via MS teams, samen met plv. DPG Robbin, een overleg met de ziekenhuisdirecteuren Ingrid (HMC) en Carla (Haga). Neem met hen de meest actuele stand zaken in de zorg door.

Gebruik rond het middaguur met oud-collega Linda Roos en Rudel van der Kaaij de lunch. Ben op tijd terug in Den Haag. Werk (verder) aan de inhoud van de stadhuistassen. Beantwoord talloze emailberichten. Praat telefonisch bij met oud-wethouder Rabin Baldewsingh, met gemeentesecretaris Ilma Merx en met mijn woordvoerder Jan Sinnige. Kijk in de loop van de avond (terug) naar de documentaire over ‘Kerstbomen rausen’ bij TV West. Leerzaam.