Woensdag 4 januari

Maak in alle vroegte een ochtendwandeling. Kom drijfnat thuis. Kleed me een beetje om (droge kleren) en fiets dan rond half zeven richting het zwembad voor m’n zwembaantjes. Terug thuis neem ik een hete douche en trek opnieuw droge kleren aan. Fiets heen en weer naar de Dibbetstraat. Pedicure Giolanta doet haar werk. Heen is het weer bar en boos. Het regent voortdurend en heb veel tegenwind. Terug gaat ’t beter. Kom droog over en de wind is fair. Niet gedraaid, dus her en der voor.

’s Middags belt plv. politiechef Tolga Koklu in verband met de actualiteit rond het stadhuis. Bel zelf met plv. woordvoerder Frank Hitzert. 

Reis aan het eind van de middag met Simone richting het Limburgse Vaals. Hoop van een paar dagen ‘uit’ te kunnen genieten en heb bovendien komende zondag een zakelijke verplichting in Maastricht. We logeren de komende drie nachten in Kasteel Vaalsbroek aan Vaalsbroek. Avondeten gezellig ‘In de Oude Watermolen’. Chef-kok Jeroen Savelkoul en zijn collega’s hebben het prima voor elkaar.