Zaterdag en zondag 14 en 15 november

Het regent zaterdagochtend vroeg tijdens m’n wandeling. Ontmoet tegen kwart voor acht een voorname persoonlijkheid uit Spanje bij de Hofvijver. De seniore meneer maakt het goed.

Foto: AD Haagsche Courant

Als ik even later op de fiets stap om een paar zaterdagse boodschappen te doen is het nog steeds droog. Bel met m’n vader in Edam en m’n dochter in Houten. De tassen van het Stadhuis zitten bomvol dit weekend. Heb zowel komende woensdag als donderdag vergaderingen van gemeenteraadscommissies. Allerlei portefeuilleonderdelen komen aan bod. Veel lees- en studeerwerk. Vandaar. Zie rond het middaguur flarden van de landelijke Sinterklaasintocht op NPO3.

Heb telefonisch overleg met Martine Dijkstra (Algemeen Commandant politie). Fiets aan het eind van de middag bloemen in huis en wip binnen bij ‘snoepwinkel’ De Haagse Boekerij van Anna en Herman Boswijk aan de Frederikstraat. Avondeet samen met Simone bij Bruno en Carola Bruins thuis. Maak ook zondag een ochtendwandeling. Bekijk op Omroep West de Sinterklaasintocht in Den Haag en zet het lees- en studeerwerk voort.

Bereid het avondeten. Mijn zoon komt gezellig langs. Zie flarden van de voetbalinterland Nederland-Bosnië en Herzegovina (3-1). Weer een weekeinde voorbij.