Zaterdag en zondag 15 en 16 april

Ochtendwandel zaterdag in de wijk. Het is een winderige maar stralende dag. Werk aan de inhoud van de loodgieterstassen. Bezoek rond het middaguur samen met Simone mijn zoon in Utrecht. Gebruiken de lunch in zijn nieuwe woning. Ben apetrots. Doe aan het eind van de middag op de fiets een paar boodschappen en bereid thuis een avondmaal. ’s Avonds wensen wij in de monumentale Remise aan de Ter Borchstraat in de Schilderswijk wethouder Martijn Balster en zijn echtgenote Annie van der Velden van harte geluk met hun 12½-jarig huwelijk.

Wandel ook zondagochtend vroeg door de wijk. Het is bewolkt en het miezert. Gaan ’s middags op bezoek bij de inmiddels 70-jarige oud-wethouder Marie-Louise van Kleef en haar man Steven Broers (tot voor kort directeur Stadsdelen en Wijken).

Maken in gezelschap vanaf de IJsselkade in Kampen een boottocht over de IJssel, het Kattendiep en het Ketelmeer.In salonboot De Veerman van Kampen is het goed toeven. Duik ’s avonds terug thuis nog even in de stukken en lig vroeg in bed.