Zaterdag en zondag 17 en 18 oktober

Ochtendwandel zaterdag en zondag in alle vroegte. Telefoneer uitgebreid met m’n dochter (‘Hoe is ‘t Pa?’). Roep zaterdag zowel om twaalf uur als om zeven uur ‘s avonds de driehoek (digitaal) in vergadering bijeen. Spreken uitgebreid over de actualiteit in Duindorp en de inzet en maatregelen die nodig zijn. Koppel terug aan het college en loco-burgemeester Bert van Alphen. Bel met een vertegenwoordiger van het wijkberaad Duindorp. Verricht thuis een aantal huishoudelijke klusjes en besteed veel tijd aan de inhoud van de tas van het stadhuis. Zie op m’n balkon een mooie zonsondergang.

Fiets zondag aan het eind van de ochtend naar het Stadhuis. Op het voorplein staat een lange rij wachtenden voor de bibliotheek.

Heb rond het middaguur een (online) vergadering van de driehoek. Gebruik het grote scherm in de collegekamer. Loco Bert sluit digitaal aan. Ontvang aansluitend samen met directeur veiligheid Hans en bestuursadviseur Denis een aantal actieve bewoners uit Duindorp. Nuttig en plezierig gesprek. Mijn ouders uit Edam bellen. Ook zij lezen het nieuws … Aan het begin van de avond praat districtschef Anil (politie) mij telefonisch bij.