Zaterdag en zondag 21 en 22 oktober

Maak in alle vroegte (in het donker dus) mijn ochtendwandeling. Heerlijk. Fiets in de loop van de ochtend naar de Dibbetstraat. M’n voeten ondergaan het werk van de pedicure. Werk de rest van de ochtend en een groot deel van de middag aan de verse inhoud van de loodgieterstassen uit het Stadhuis. M’n dochter belt. Gezellig. Bestuursadviseur Maarten belt ook. Inmiddels houdt de politie mij voortdurend op de hoogte van de actualiteit rond de demonstraties vandaag in Den Haag.

Fiets aan het eind van de middag naar de Frederik Hendriklaan. Doe er een paar (weekend)boodschappen. Praat aan het begin van de avond in Bowie aan de Regentesselaan bij met een goede bekende. Zwaai naar stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa en zijn echtgenote die er ook zijn. Het regent als ik naar huis fiets.

Ochtendwandel zondag in de wijk. Vermaak me overigens in de privĂ©sfeer. Fiets in de loop van de middag naar Humphrey’s aan de Strandweg. Erin Mackesy en haar echtgenoot Thomas Green zijn over uit de Verenigde Staten. Gaf Erin ooit les in de Nederlandse taal in mijn studententijd begin jaren 80 aan Cornell Law School in Ithaca. Leuk om hen te zien en te spreken. Erg leuk zelfs.