Zaterdag en zondag 29 en 30 januari

Het waait stevig zaterdag. Vermaak me met de inhoud van de loodgieterstassen van het Stadhuis. Stap op de fiets voor een paar boodschappen en ruim op. Bel met ambtgenoot Rob Metz (Soest) en met Wim Kuijken (voorzitter Kiesraad). Maken rond het middaguur een wandeling langs het strand. De zee is gevuld met de vrolijke kleuren van de zeiltjes van talloze surfers. Gebruiken onderweg buiten op het terras van De Waterreus een kopje soep in het zonnetje (en uit de wind achter een glazen windscherm). Breng de middag werkend (met lezen en schrijven) door. Heb telefonisch contact met Arjan Brak (bureau verkiezingen). Lopen aan het begin van de avond richting Zarautz. Gebruiken er het avondeten. Uitbater Harry is blij dat zijn restaurant weer open mag.

Gebruiken zondag de lunch thuis bij Flip en Sylvia Kerkhoven aan het Utrechtse Vredenburg. Ronnie en Jan Tober zijn er ook. Gezellig.

Wippen na afloop aan bij mijn dochter en haar partner in Houten. Ook gezellig. Bewonderen de kinderkamer. Bel ’s avonds met m’n ouders in Edam. Zondag vliegt voorbij.