Zaterdag en zondag 5 en 6 december

Ga zaterdagochtend in alle vroegte aan de wandel. Deel op de dag dat velen de verjaardag van Sinterklaas vieren, op Instagram een korte bedankfilm voor alle tekeningen die op het Stadhuis voor Sinterklaas zijn binnengekomen.

Begeef me in de loop van de ochtend richting het strand bij Scheveningen. Ontmoet ter hoogte van het Kurhaus fotograaf Arie Kievit en Nikki Holleman van Banka Media. Mag op verzoek van voorzitter Alex Schuttert van de stichting Nieuwjaarsduiken Nederland op de foto voor een activiteit in verband met de jaarwisseling. Werk, terug thuis, aan de inhoud van de tas van het Stadhuis. Bel achtereenvolgens met de wethouders Anne Mulder, Hilbert Bredemeijer en Martijn Balster. Fiets in de loop van de middag een paar boodschappen in huis. Bekijk ‘s avonds – het is pakjesavond – met veel plezier het televisieprogramma ‘Sint&Paul pakken uit’ met Paul de Leeuw.

Het is koud zondagochtend vroeg als ik naar buiten loop voor mijn wandeling. Fiets in de loop van de ochtend in de omgeving van het Bankaplein een paar boodschappen in huis. Lees en schrijf ter voorbereiding van de komende week. Onderteken namens het gemeentebestuur vele honderden winterwenskaarten en zie in de loop van de middag flarden van de voetbalwedstrijd FC Utrecht- ADO Den Haag (1-1). Fiets aan het eind van de middag samen met Simone naar Scheveningen. Lopen langs de ijsbaan richting het strand.

Gaan aan de wandel en fietsen weer terug. Uitgewaaid. Weekeinde voorbij.