Zaterdag en zondag 5 en 6 juni

Wandel in alle vroegte naar de tram. Ga met lijn 9 naar Den Haag Centraal. Neem de trein via Leiden naar Amsterdam-Zuid. Pak daar de metro. Reis met lijn 52 naar station Noord en tenslotte met EBS-bus 312 naar Edam.

Ga op bezoek bij m’n ouders. Pa wordt vandaag 85 jaar. Beleef een gezellige ochtend. Pa wordt door van alles en iedereen gebeld en voelt zich sinds gisteren met zijn nieuwe medicijnen een stuk beter. Mijn broer Koos is er, net als de familievriendinnen, de dames (Kniertje) Vink en (Annie) Bleeker-Stapel.

Ga met EBS-bus 314, de trein en de tram terug via Amsterdam Centraal naar Den Haag. Werk ‘s middags, terug thuis, aan de inhoud van de loodgieterstassen van het Stadhuis. Het is een bewolkte dag. Heb de zon niet gezien. M’n dochter en haar partner zijn onderweg terug uit Frankrijk. Luister ‘s avonds via de radio naar het verslag van de KNVB-bekerfinale tussen de voetbalvrouwen van ADO Den Haag en PSV. PSV gaat er in Almere met de 0-1 winst vandoor …

Wandel zondagmorgen vroeg heen en weer naar de boulevard van Scheveningen. Het is prachtig weer.

Beleef overigens een rustige dag. Verricht enige huishoudelijke klussen, lees op m’n balkon in de (oude) Elseviers die ik gisteren van mijn vader kreeg. Lunch bij Dimitri en Sofia Lois van Sirtaki aan de Servetstraat met mijn in Utrecht woonachtige zoon.  Hij werd 14 mei 26 jaar. Vandaar. Reis met tram en trein heen en weer.