Zaterdag en zondag 8 en 9 januari

Reizen zaterdagochtend terug naar Den Haag. Lekkere dagen achter de rug. Na het uitpakken van de koffer en het doen van de was, wacht de barre werkelijkheid weer. Gaan aan de slag met het ‘aftuigen’ van de kerstboom en duik zelf in de stukken uit de fiks gevulde loodgieterstassen van het Stadhuis.

Tref in de post een exemplaar aan van de publicatie ‘Niets doen is geen optie’ een selectie van de columns van Jos van der Panne uit Otterlo. Droeg op verzoek van zijn dochter Lisa met een voorwoord bij aan de 182 bladzijden tellende publicatie die hij ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag kreeg.

Ga zondag in de loop van de ochtend naar de Amsterdamse Van Diemenstraat. Neem deel aan het interviewprogramma Buitenhof op NPO1.

Dit keer presenteert Maaike Schoon. Ga, terug thuis, aan de wandel langs het Scheveningse strand. Avondeten boerenkool. Hans Wiegel belt, net als VNG-collega Theo Weterings over een ander onderwerp. Weekend voorbij. Vanaf morgen zijn gemeenteraad en college weer terug van reces.