Woensdag 13 december

Zwem aan de Klatteweg. Op de vergaderagenda van de commissie Bestuur van de gemeenteraad staat vandaag onder meer de behandeling van de programmabegroting gepland. Fiets in de loop van de ochtend richting het Stadhuis. Ben ’s middags aan de beurt. Het lukt net niet binnen de geplande tijd alle gestelde vragen te beantwoorden. Zeg toe de antwoorden op de laatste vragen schriftelijk te verzorgen. Wandel aan het eind van de middag naar Amare. Woon er een ontvangst bij ter gelegenheid van het afscheid van de voormalige wethouders Kavita Parbhudayal en Anne Mulder. Spreek beide wethouders toe en reik hen namens het gemeentebestuur de versierselen uit die horen bij de Gouden Vroedschapspenning.

Fiets ’s avonds samen met Camilla (kabinetszaken) naar de Tobias Asserlaan voor de ‘Holiday’ ontvangst van de Amerikaanse ambassadeur H.E. Shefali Razdan Duggal.

De residentie is feestelijk versierd. Begroet een groot aantal ambassadeurs en minister Robbert Dijkgraaf (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Fiets naar huis. Bel, terug thuis, uitvoerig met m’n moeder (ze voelt zich beroerd) en m’n broer Koos en besteed aandacht aan de inhoud van de loodgieterstas van het Stadhuis.