Zaterdag en zondag 25 en 26 maart

Ochtendwandel in alle vroegte in de wijk. Heen droog, terug in de miezer. Ga met m’n autootje naar de autowasserette aan de Duinstraat. Fiets vervolgens naar de Keizerstraat voor een paar boodschappen. Ga aan het eind van de ochtend samen met Simone naar Edam. Gebruiken er de lunch met en bij m’n moeder, m’n broer Koos en m’n dochter, haar man en m’n kleindochter Florien. Vrolijk en gezellig. Bind op verzoek van Ma in de garage haar tabaksplant een beetje op.

Zijn aan het eind van de middag terug in Den Haag.

Woon ’s avonds in het Atrium van het Stadhuis de zestiende editie van het Ondernemersgala Den Haag bij. Pim Markering en Nicolette Krul presenteren de avond. Spreek enkele openingswoorden uit.

Geniet van het gezelschap (zit naast voorzitter Marjolein de Jong), de muziek (Samantha Steenwijk bijvoorbeeld) en de leerlingen van ROC Mondriaan die zich van hun meest gastvrije (koks en bediening) kant laten zien. Chapeau. Er is een veiling ten bate de Stichting Lotje en het Ronald McDonald Huis Den Haag.

Wandel zondagochtend – de zomertijd is ingegaan – in alle vroegte heen en weer naar het Vredespaleis. Het is min of meer droog. De inhoud van de loodgieterstassen uit het Stadhuis vergen de nodige aandacht.

Woon in de loop van de middag in het Atrium van het Stadhuis de herdenkingsbijeenkomst bij naar aanleiding van het overlijden van Adri Duivesteijn. Condoleer de familie en spreek een in memoriam uit.

Wandelen, terug thuis, naar Zarautz. Gebruiken er het avondeten. Weekend voorbij.